top of page

PODCAST

PUHU MURU -  KOHTAA ITSESI 

Puhumuru – Marja Kihlström
Puhumuru – Marja Kihlström
Naisen makaa sängyssä

PUHU MURU -PODCAST

Kausi 5

PUHUMURU | kausi 5

Vieraat eivät ole enää vieraita, he ovat nyt Marjan vastaanotolla. Jokainen ihminen tulee oman elämänsä ja omien kysymyksiensä kanssa.

Terapiassa käyntiin liittyy edelleen tabuja ja turhaa häpeää. Seksuaaliterapia kuvitellaan olevan pelkkää seksistä puhumista. Se mikä jää yleensä terapiavastaanotolle on nyt kuultavissa ensimmäistä kertaa Suomessa.

Puhumuru  Podcast kausi 5. kansikuva
Kausi 4
Puhumuru Podcast kausi 4. kansikuva

PUHUMURU | kausi 4

Sama host, sama tyyli kuin kolmos kaudella, mutta uudet ihmiset vieraina. Vieraiksi saapuu jälleen niin Suomen tunnettuja kasvoja kuin tavallisia ihmisiä. Keskustelut syvenevät vieraiden paljastuessa.

 

Marja ravistelee vieraiden kanssa luuloja ja puhuu niistäkin aiheista, mistä yleensä vaietaan. Me voimme kuvitella että tiedämme, kun katsomme etäältä sitä miten muut elävät. Mitä jos vain pysähtyisit kuuntelemaan.

Kausi 3

PUHUMURU | kausi 3

Se mikä jää puhumatta tai kertomatta saa nyt tilan. Vieraiksi saapuu niin Suomen eturivin julkkiksia kuin tavallisia ihmisiä. Jokainen heistä viedään matkalle heidän elämäänsä, syvemmälle kuin yleensä.

Me voimme luulla tietävämme, mutta emme tiedä. Vaikeinta onkin kestää se, mitä emme voi hallita. Kuuntelemalla toisia voimme oppia itsestämme ja herätä näkemään, mikä elämässä on merkityksellistä.

Puhumuru  Podcast kausi 3. kansikuva
bottom of page