top of page

KIRJAT

LUE TAI KUUNTELE

Puhumuru – Marja Kihlström
Puhumuru – Marja Kihlström
Puhumuru – Marja Kihlström
OIKEILLA NIMILLÄ
Marja Kihlström, Oikeilla nimillä – Seksuaalikasvatusopas aikuisille

OIKEILLA NIMILLÄ

Marja Kihlström
KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ KOSMOS 2020

Suositun seksologin kaivattu opas vanhemmille tarjoaa pohjan terveelle suhteelle seksuaalisuuteen ja itseen jo lapsesta saakka.

Seksi tulee lasten silmille yhä aikaisemmin ja pornoa on mahdoton älypuhelinten maailmassa välttää, joten kukista ja mehiläisistä on enää turha lapsille selittää. Oikeilla nimillä tarjoaa tervettä seksuaalikasvatusta ja auttaa suunnistamaan valtavan tietomäärän keskellä. Se on tarkoitettu vanhemmille ja kaikille kasvattajille. On aika lopettaa tiedon pimittäminen ja antaa seuraavan sukupolven nauttia seksuaalisuuden moninaisista mahdollisuuksista tasa-arvoisesti yksilöä kunnioittaen.

Marja Kihlström on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja yhteisöpedagogi. Hänet tunnetaan muun muassa Iso O -kirjasarjastaan, televisiojuontajana sekä Puhu muru -Instagram-tilistään ja - podcastistaan. Marja on päättänyt puhua lempeästi ja ymmärrettävästi asioista, joista on totuttu vaikenemaan.

ISO O – matkaopas huipulle

ISO O –MATKAOPAS HUIPULLE

Marja Kihlström
KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ KOSMOS 2018

“Kaikki tietävät elokuvien tyypillisen rakastelukohtauksen. Nainen ja mies sulautuvat toisiinsa suuren intohimon vallassa ja unohtavat kaiken. Ilman esileikkiä mies työntyy himokkaaseen naiseen. Parin minuutin yhdynnän jälkeen he laukeavat yhtä aikaa voihkien.”

 

Todellisuudessa naisen orgasmi on harvoin näin olemattomien ponnisteluiden takana. Useimmat naiset kärsivät jossain vaiheessa elämäänsä orgasmivaikeuksista; se saattaa yllättäen karata saavuttamattomiin tai siitä ei ole vielä saanut edes kiinni. Tässäkään asiassa onneen ei ole oikotietä, mutta orgasmi on onneksi saavutettavissa.

 

Seksuaaliterapeutin ohjeet auttavat jokaista naista taklaamaan esteet nautintonsa tieltä, ja käytännönläheinen kirja osoittaa suunnan kohti järisyttäviä orgasmeja, joiden voimakkuus mitataan Richterin asteikon ääripäässä. Seksuaaliterapeutin ohjeiden lisäksi ääneen pääsevät myös naiset itse. Mitkä ovat yleisimmät ongelmat? Miten naiset itse kokevat orgasminsa? Entä miten kumppani voi auttaa kohti useampia ja parempia orgasmeja?

Marja Kihlström, iso O – Matkaopas huipulle
Oikeilla nimillä
Marja Kihlström, iso O Harjoituskirja kansikuva

ISO O – HARJOITUSKIRJA

Marja Kihlström
KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ KOSMOS 2019

Seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin Iso O – Matkaopas huipulle nousi nopeasti hitiksi ja on ehtinyt alle vuodessa edetä jo kolmanteen painokseensa.

 

Nyt sen rinnalle saadaan paljon toivottu harjoituskirja, joka vie lukijansa kohti oman seksuaalisuuden ymmärtämistä sekä vapaampaa ja syvempää nautintoa. Tehtävissä lähdetään omakuvan positiivisesta kehittämisestä ja edetään kohti konkreettisia harjoituksia, joissa saa kääriä hihat ja ryhtyä tositoimiin.

 

Kirja sopii kaikille naisille, naiseksi itsensä määritteleville ja heidän kumppaneilleen. Iso O – Harjoituskirja toimii hyvin myös itsenäisenä ilman alkuperäistä kirjaa. Siinä on tilaa kirjoittaa omat muistiinpanot tai sen tehtävät voi tehdä erilliseen vihkoon.

PANNAAN MENEMÄÄN

PANNAAN MENEMÄÄN –
KAKSI TARINAA RAKKAUDESTA

Marja Kihlström, Sami Minkkinen
KUSTANNUSOSAKEYHTIÖ KOSMOS 2018

Pannaan menemään – Kaksi tarinaa rakkaudesta – kirjassaan seksuaaliterapeutti Marja Kihlström ja parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen käyvät tarkasti ja avoimesti läpi ihmisen seksuaalista kehitystä vauvaiästä aikuisuuteen.

 

Miten lapsuuden kokemukset vaikuttavat aikuisiän seksuaalisuuteen? Mitkä ovat teini-iän kompastuskivet seksuaalisuuden kehityksessä? Kuinka reagoida, kun seksipuuhissa pääsee pieru? Miten löytää halua ja aikaa seksille ruuhkavuosien keskellä? Kuinka rakastua aikuisena vielä omaan kehon jokaiseen poimuun ja muhkuraan niin palavasti, että seksistä nauttii entistä enemmän?

 

Kirjoittajakaksikko kuvaa liikuttavan henkilökohtaisten elämäntarinoidensa kautta, kuinka yksilön kehityksessä monet erinäköiset ja – kokoiset palaset rakentavat yhdessä seksuaalisuutta ja sen kokemista. Kirjan teoriaosuuksissa Marja Kihlström avaa eri kehitysvaiheiden, ihmissuhteiden ja totta kai myös hyvien ja huonojen seksikokemusten merkitystä yksilön seksuaalisen kehityksen kannalta. Kirja antaa ohjeita siihen, miten jokainen voi tarkastella omaa seksuaalisuuttaan. Kirja on saanut Sexpo-säätiön suosituksen ja sopii myös ammattilaisten käyttöön.

Marja Kihlström ja Sami Minkkinen, Pannaan menemään – Kaksi tarinaa rakkaudesta kansikuva
bottom of page