Puhu Muru - Retriitit

Puhu Muru retriitit ovat ainutlaatuisia mahdollisuuksia ikiomaan irtiottoon arjesta. Toive retriitteihin tuli Puhu Muru yhteisöltä, eli Murusilta. Tavoitteemme on järjestää retriitti ainakin kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Retriittien paikat täyttyvät nopeasti, joten seuraa tämän sivun ilmoittelua ja ole nopea kun ilmoittautuminen aukeaa. Kannattaa myös liittyä Muruset -sähköpostilistalle, jolloin saat ensimmäisenä tiedon uusista retriiteistä!

Ensimmäinen Puhu Muru -retriitti ihanassa Villa Säluddenissa

Syyskuussa 2022

45 min. Helsingin keskustasta

Idea retriitistä sai alkunsa omalomallani Mallorcalla viime syksynä. Miten hyvää se tekikään olla hetki irti arjesta ja ihan kaikesta, ja nähdä oma elämä vähän kauempaa. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea oma irtiotto!

Tule retriitille nauttimaan omasta hetkestä: miettimään mitä sinulle kuuluu, miten koet itsesi naisena, mitä kohti olet menossa ja mistä unelmoit. Pääset puhumaan luottamuksellisessa ilmapiirissä seksuaalisuudesta ja kaikesta elämässäsi minun, sekä muiden retriittiläisten kanssa.

Toki saamme nauttia myös aivan ihanan Villa Säluddenin rauhasta meren rannassa ja terveellisestä maistuvasta ruuasta. Sauna ja palju ovat myös käytössämme. Palaat kotiin virkistyneenä ja oivalluksia täynnä <3

Retriitille mahtuu vain 10 naista. Ilmoitamme täällä heti kun ilmoittautuminen aukeaa!