YHTEYSTIEDOT

Puhu Muru Oy
Y-tunnus: 3008750-6
Museokatu 19 lt 3 (katutaso)
00100 Helsinki

Terapia-, luento- & yhteistyökyselyt:
info@puhumuru.fi

Seuraa meitä somessa!

Instagram

Lähetä viesti

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Me uskomme ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja siksi haluamme tuoda esille ja tehdä yhteistyötä brändien kanssa, jotka nivoutuvat saumattomasti yhteen Puhu Muru Oy:n arvojen kanssa. Tässä alla muutamia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa meillä on ollut ilo tehdä yhteistyötä!

Hyvinvointia kirjoista feat. Adlibris

Adlibriksella oli käynnissä hyvinvointikirjakamppanja ja tuntui heti oikealta lähteä siihen mukaan. Pienestä tytöstä pitäen olen suorastaan ahminut kirjoja ja siten ne ovat aina olleet lähellä sydäntäni.
Kampanjan myötä sain tutustua kahteen ihmisen hyvinvointiin keskittyvään kirjaan. Kirjojen antama tieto linkittyi saumattomasti yhteen omaan työhöni seksuaaliterapeuttina.
Sainkin työhöni sekä henkilökohtaisestikin rutkasti uusia ja hyödyllisiä “työkaluja” käyttööni.

Lue blogitekstini aiheesta täältä. 

Sex is fun – feat. Sinful

Seksistä ja seksuaalisuudesta puhuminen on yllättävän vaikeaa. Asia on niin intiimi, että puhuessaan siitä ihminen on henkisesti täysin paljaana. On erittäin vaativaa kertoa avoimesti, mistä todella nauttii tai myöntää, ettei sitä itsekään tarkkaan tiedä – vaikka olisi aikuinen ihminen. Vaikein kysymys on se kaikkein tärkein: ”Mistä sinä nautit?” (ote blogista)
Sinfulin aikuisten joulukalenterissa on iloinen sanoma: seksi on kivaa! Mutta lisäksi se antaa loistavan tilaisuuden päivittää omaa parisuhdettaan puhumalla avoimesti haluistaan ja toiveistaan.

Lue koko blogi täältä.

My body is mine feat. HallaxHalla

Kuvasimme viisi upeaa naista kesän viimeisenä aurinkoisena päivänä Hietsussa. He pukivat päälleen HallaxHallan coolit biksut ja kertoivat kehonsa tarinan pohtien suhdettaan siihen ja seksuaalisuuteensa.
Yhteistyön viesti on voimaannuttava: Sinä ihana nainen saat näyttää pakarasi, saat nauttia tissivaostasi ja saat pukeutua niukkoihin biksuihin vaikket olisi mallin mitoissa! Sinun ei tarvitse kysellä siihen lupaa muilta, jos se on sinun tapasi ilmaista itseäsi ja nauttia kehostasi.

Lue koko blogi täältä.

Vuokralaseissa fiilistelyä feat. Synsam

Olen käyttänyt silmälaseja kymmenvuotiaasta saakka ja ne ovat vuosien saatossa tulleet osaksi identiteettiäni.
Synsamin lifestyle -sopimus oli käänteentekevä kokemus. Olin alkanut käyttää piilareita enemmän, kunnes sopimuksen myötä silmälasit ovat tulleet aivan uudella osaksi pukeutumistani.
On helppo löytää asuun ja fiilikseen sopivat lasit, kun valinnan varaa on enemmän.

Lue koko blogi täältä.

Saa nauttia -leffailta feat. Finnkino

Olemme molemmat Murun kanssa leffahulluja, mutta ruuhkavuodet tarkoittavat useimmiten sitä, että leffat tulee kulutettua kotisohvalla. Eikä siinä mitään. Ihanaa sekin, mutta parisuhde vaatii irtiottoja arjesta. Mutta ei vain ulkomaanmatkoja ja hotelliöitä, vaan myös niitä pieniä irtiottoja.
Finnkinon tuottama Saa nauttia -leffailta sopi meille kuin nenä päähän. Saimme olla kahden ja nauttia hyvin ylellisissä oloissa toisistamme ja upeasta leffakokemuksesta.

Lue koko blogi täältä.

Kohtaamisia kahvin äärellä feat. Slurp

Kahvilla on tärkeä sija niin kodissamme kuin vastaanotollanikin. Aamuisin saatan yllättää Muruni tuomalla kahvin sänkyyn ja asiakkailleni haluan aina tarjota kupin kahvia, jonka kera on helpompi syventyä ja antautua keskusteluun.
Laadukas ja eettisesti tuotettu kahvi on niitä pieniä, mutta merkityksellisiä asioita, joilla voin kertoa rakkailleni, ystävilleni ja asiakkailleni, että minä välitän heistä.
Se on tärkeä askel kohti ajatusta, että sinä olet tärkeä!

Lue koko blogi täältä.