Hei, nyt ei enää tyydytä!

Parisuhde Bootcamp myynnissa 17.6.!

Parisuhde Bootcamp on vastaisku tyytymiselle!

Kahden ihmisen väliin kertyy helposti tunnetason lajittelematonta jätettä. Jos asialle ei tehdä mitään, eksyy toisen luota.

“Rakkauslomat ovat meille tärkeitä irtiottoja arjesta, jotta muistaisimme, että kuka toinen todella on. Usein yhteistä aikaa on ollut liian vähän ja kun sitten lopulta ollaan yhdessä, on tilaa myös riidellä. Nykyisin saamme kuitenkin sovittua riidat, koska uskallamme rehellisesti kertoa mikä ärsyttää ja mitä me tarvittaisiin toisiltamme. Muru on oppinut puhumaan, ja minä kuuntelemaan. Hän ei esitä kiveä, vaan voi näyttää että sattuu. Minä taas olen oppinut ymmärtämään sanojen tuohoavankin voiman. Kun molemmat ottavat vastuuta itsestään, eikä vastuuta toista omasta pahasta olosta, voidaan rakentaa rakkaudentäyteistä ja intohimoista parisuhdetta. Parisuhteen Bootcamp -verkkokurssi ei päästä teitä vähällä, koska muutos sattuu. Mutta miksi tyytyisit kädenlämpöiseen, kun voit saada tulikuumaa!”

❤️ -Marja

Paina refresh!

Mistä tullaan, missä ollaan nyt, minne ollaan menossa?

Lopeta tyytyminen

Jos et muuta mitään, et ikinä elä unelmiesi parisuhteessa.

Parisuhdekuona

Jos nielet kaikki ongelmat, ne tulevat teidän väliin.

Ajatukset liikkeelle

Tehtävät tuovat pariterapian kotisohvalle.

Kaikki hyvin, mutta…

Harvoin kaikki on hyvin jos seksiä ei ole.

Nyt rouhitaan!

Kun pääsee toisen luo, intohimollekin löytyy tilaa.

Vaivaako teitä parisuhteiden yleisin haaste?

Pariterapiavastaanotolla olen huomannut, että yksi haaste yhdistää lähes kaikkia pareja – haaste puhumisen kanssa. Se voi tarkoittaa puhumattomuutta, vaikeuksia olla kumppanille rehellinen, toistuvia väärinymmärryksiä, haasteita sanoittaa omia tunteita ja tarpeita tai sitä, ettei osata kuunnella aidosti toista. Nämä kaikki haasteet heijastuvat seksuaalisuuteen eri tavoin, mutta niiden ratkomiseksi pitää aina palata siihen mistä vaikeudet alkoivat.
Olen itsekin joutunut todella opettelemaan puhumaan rehellisesti Murulle. Asioiden hautominen ja ärtymyksen purkaminen kaikkeen mahdolliseen on niin paljon helpompaa, kuin kertoa mikä todella painaa mieltä. Ja Murukin on kärsinyt tästä! Hän on ollut ”möykkymies” eli painanut vaan asiat pois mielestä, luullen että ne häviää. Lopulta ihminen on kuin ruutitynnyri ja jossain vaiheessa kaikki sanomattomat asiat tulee ulos. Tai sitten kaikki ne asiat tulee sinun ja rakkaasi väliin, te etäännytte, rakkaus näivettyy ja intohimo haihtuu. Lopputuloksena ero tai suhde, mihin tyydytään.
Lopetakaa te tyytyminen! Viekää kumppanisi kanssa teidän suhde uudelle tasolle ja opetelkaa puhumaan rehellisesti itsellenne ja toisillenne. Millainen teidän suhde olisikaan, jos voisitte olla juuri sellaisia kuin todella olette? Ennustan huumaavaa rakkautta ja intohimoa! <3

Saat kaiken tämän

  • Puhu Muru Akatemia -verkkokurssialusta
  • 7 jaksossa, yhteensä 15 osiota luentoja
  • Yhteensä 70 minuuttia videovalmennusta
  • 15 tehtävää .pdf -tiedostoina
  • Mobiilioptimoitu kurssi – opiskele missä & ja milloin haluat ja millä laitteella tahansa

KUINKA MUUT SEN KOKIVAT

Suomen tunnetuin seksuaaliterapeutti Marja Kihlström

Kurssin ohjaajana toimii Marja Kihlström, erityistason seksuaaliterapeutti (NACS). Marja  tunnetaan myös suosittuna Puhu muru -somevaikuttajana, tietokirjailija, tv -hostina (Naked Attraction Suomi & Sex Tape Suomi) ja luennoitsijana. Arjessa vauhdista pitää huolta kolme lasta, koira Nuru ja ihana Muru.

Seksuaaliterapeutti

Luennoitsija & Kouluttaja

TV-Host

Somevaikuttaja & Kirjailija

Enemmän puhetta, enemmän intohimoa!

14 päivän rahat takaisin TAKUU. Jos et ole tyytyväinen verkkokurssiin, saat rahat takaisin täysimääräisenä.

99 € / 30 päivää

Verkkokurssi 30 päiväksi!

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kenelle kurssi sopii?

Parisuhteen Bootcamp on sinulle ja teille, jotka ette halua elää suhteessa, mikä ei tyydytä. Tämän kurssin avulla te voitte rakentaa suhteen missä olla, jäädä ja rakastaa, koska te haluatte.

Sopiiko kurssi suhteen alussa oleville pareille?

Kurssi sopii jokaiselle parille, joka haluaa oppia puhumaan paremmin ja olemaan rehellinen itselle ja kumppanille. Kun rehellisyys loppuu alkaa tyytyminen, välttely, miellyttäminen ja nieleminen. Näistä mikään ei ole tie rakkaudentäyteiseen ja intohimoiseen parisuhteeseen. Minusta Parisuhteen Bootcamp on loistava tilaisuus tutustua uuteen ihmiseen suhteen alussa. Suosittelen lämpimästi tallentamaan vastaukset ja käymään kurssi uudelleen vuoden tai kahden päästä.

Minkälaisiin haasteisiin Parisuhde Bootcamp vastaa?

Mahdollisia haasteita voi olla esim. puhumattomuus ja kommunikaatiovaikeudet, riitely sekä haitalliset riitelytavat, miellyttäminen, mököttäminen, syyttely, haasteet seksielämässä, menneisyyden haamut, erilaiset visiot tulevasta, tunne tyytymisestä, turhautuminen, ihan kuin joku puuttuisi. Nyt on aika ottaa selvää, mistä on kyse ja kertoa se kumppanille ääneen!

Mitä voin oivaltaa kurssin aikana?

Moni sellainen asia, jota olet ehkä miettinyt, mutta et ole tullut ajatelleeksi puhua ääneen tulee kurssilla esiin. Aiemmin olet saattanut jäädä asioiden kanssa yksin, etkä ole  osannut kertoa toiselle. Sellaisia tapauksia on ollut paljon.

Jos meillä menee hyvin, voinko oppia silti uutta itsestäni ja kumppanistani?

Parisuhde Bootcamp on mahdollisuus oppia keskustelujen kautta uutta itsestä ja toisesta.

Käsitelläänkö Parisuhde Bootcamp-verkkokurssilla perheenlisäystä tai sen mahdollisuutta?

Parisuhde Bootcamp -verkkokurssi auttaa pohtimaan suhteenne tilaa, mikä varmasti nostaa esiin vauvatoiveen ja siihen liittyviä mahdollisia eriäviäkin mielipiteitä. Jos teillä on vauvahaaveita, suosittelen lämpimästi myös Vauva tulee taloon -verkkokurssia. Jos minulta kysytään, kävisin molemmat.

Paljonko Parisuhde Bootcamp -verkkokurssi maksaa?

Kurssi maksaa 99€ / 30 päivää, eli vähemmän kuin yksi pariterapiakäynti. Saat yhteensä 80min materiaalia, mihin kuuluu luennot ja tehtävät videoina sekä kirjalllisina. Kun paneudutte yhdessä tehtäviin, saatte aikaan helposti useiden tuntien keskustelut.

En päästä kurssin kävijää helpolla, sillä haastan hänet rehellisyyteen itseään ja omaa kumppaniaan kohtaan.

Kauanko Parisuhde Bootcamp -verkkokurssi kestää?

Parisuhde Bootcamp -verkkokurssi on käytössäsi 30 päivää. Kurssin materiaalien on kokonaisuudessaan 80min sisältäen luennot ja tehtävät. Pilottiryhmäläiset pitivät kurssin pituutta erinomaisena ja luentojen pituutta juuri sopivan kompakteina. Itse tehtäviin voi käyttää paljonkin aikaa, jos niihin syventyy yksin sekä yhdessä.

Voinko hyppiä osioiden yli?

Kyllä voit. Saat käydä ne missä järjestyksessä haluat, valita tehtävät mitkä haluat tehdä ja jättää osioita väliin, jos siltä tuntuu.

Voinko ostaa kurssin lahjaksi?

Aivan ehdottomasti. Toivon todella, että tätä kurssia annettaisi häälahjaksi, kumppanille ihan muuten vaan tai vaikka yhteiseksi rakkauslahjaksi vuosipäivänä tai perusmaanantaina.

Onko videoissa tekstitystä?

Ikävä kyllä ainakaan vielä ei ole tekstityksiä. Voimme kyllä kartoittaa sen mahdollisuuden tulevaisuudessa.

Pitäisikö kaikkien vaan jatkaa yhdessä ja tehdä tällaisia? Mitä jos ero tuntuu vain paremmalta?

Tosi hyvä kysymys! Itse olen sitä mieltä, että missään nimessä kaikkien ei “pitäisi” jatkaa yhdessä. Jos ollaan yhdessä molempien pitää haluta sitoutua ja jos on haasteita, niitä pitää hoitaa yhdessä tai yksin. Parisuhdetta ei saa yksin paremmaksi ja on tilanteita, missä on parempi päästää irti. Parisuhde Bootcamp -verkkokurssi voi myös paljastaa erilaiset toiveet suhteen jatkosta. Minusta sekin on arvokasta.

Voiko kurssille osallistua yksin ja saada vinkkejä parisuhteeseen?

Parisuhde Bootcamp -verkkokurssin voi ehdottomasti käydä yksin. Voit avata itsellesi ajatuksiasi ja tunteitasi suhteestanne, mikä helpottaa varmasti myös keskusteluja kumppanin kanssa. Toivoisin toki, että kumppanisi lähtisi ”imuun mukaan” vaikka vielä vastustaakin. Olen nähnyt paljon erilaista ei-innostusta ja ennakkoluuloa, mutta mieli voi muuttua yllättävän äkkiä.

Muru X Muru

Tässä podcast-jaksossa: Vuosi 2020 ravisutteli perustuksia niin Kihlströmien perheessä kuin parisuhteessakin. Roolit kääntyivät toisinpäin ja empiirinen tutkimuksemme osoitti, että miesoletettu nalkuttaa siinä missä naisoletettukin. Miten meillä nyt menee? Onko julkkikseksi tuleminen muuttanut elämää? Ja miksi koti-isä kolisuttelee astioita mielenosoituksellisesti?

Kuuntele podcast!

Marja Kihlström on panonainen

Tässä podcast-jaksossa selviää, että Marja osaa olla vittumainen vaimo ja Mattia pitää puristaa välillä kuin tomaattipyretuubia. Miksi miesten kyyneleet ovat arvokkaampia? Ja naisten kyynelillä ei ole samaa painoarvoa? Miten laaja tunneskaala auttaa seksielämässä ja miksi mies ei lopeta aktia, vaikka nainen makaa kuin lahna? Miksi naisten on edelleen vaikea vaatia nautintoa itselleen? Ja miten ihmeessä kotitöistä ja puhumisen tärkeydestä jaksetaan jauhaa, mutta ei “viidestä vinkistä”, joilla takuuvarmasti saavutat orgasmin? Miksi naiset haluavat aina selvitää asioita keskellä yötä?

Kuuntele podcast!

Kohti unelmien parisuhdetta!

14 päivän rahat takaisin TAKUU. Jos et ole tyytyväinen verkkokurssiin, saat rahat takaisin täysimääräisenä.

99 € / 30 päivää

Verkkokurssi 30 päiväksi!

Puhu Muru Akatemia ja kurssin käytänteet

Verkkokurssin saat heti käyttöösi ja se on käytössäsi 30 päivän ajan. Kurssin voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä, siinä ei ole pakollista katselurakennetta, eikä tiettyyn aikatauluun sidottuja osioita.

Saat sähköpostiisi kuitin ostoksesta. Saat myös viestin, joka sisältää linkin salasanan asettamiseksi. Ostotapahtuman yhteydessä kirjaamasi sähköposti rekisteröidään Puhu Muru Akatemiaan ja kurssin sinulle luodaan tunnus, joka odottaa vain salasanan päivittämistä.

Puhu Muru Akatemian Oma tili -kohdasta löydät kaikki käynnissä olevat verkkokurssisi. 

Kaikissa Puhu Muru Akatemiaa ja verkkokurssejamme koskevissa kysymyksissä voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen: info@puhumuru.fi.

Kaipaatko räätälöityä valmennusta?

Kysy lisää sähköpostitse.

info@puhumuru.fi