Seksuaaliterapia

MARJAN VASTAANOTTO ON TÄYNNÄ EIKÄ HÄN OTA TÄLLÄ HETKELLÄ UUSIA ASIAKKAITA VASTAAN. ILMOITAMME TÄNNE MIKÄLI TILANNE MUUTTUU!

Terapiatyössäni todistettujen ja testattujen prosessien avulla asiakkaani tutustuvat seksuaalisuuteensa, saavat puuttuvat tiedot seksuaalisuudestaan, tunnistavat omat nautinnon esteensä ajattelumalleistaan, kyseenalaistavat oppimansa uskomukset, oppivat puhumaan ja ilmaisemaan seksuaalisuuttaan, tunnistavat omat rajansa, löytävät omannäköisen seksuaalisuutensa sekä nautinnon itsestään. Ymmärtävät syvällisesti, että seksuaalisuus on osa ihmisyyttä ja osa heitä.

Seksuaaliterapiassa käsitellään seksuaalisuutta monipuolisesti, jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tavoitteenani on tukea asiakkaan hyvinvointia, nähdä hänet kokonaisena omana itsenään ja lisätä voimavaroja hänen elämäänsä. Yleisimpiä syitä tulla seksuaaliterapia vastaanotolleni on haluttomuus, halujen eriparisuus, orgasmivaikeudet, seksuaalisiin mieltymyksiin liittyvät kysymykset, yksinäisyys ja toiveet vahvistaa omaa seksuaalista itseluottamusta.

Voit tulla seksuaaliterapiaan seksuaalisten haasteiden, pohdintojen tai mieltä painavien asioiden takia. Voit tutkia kanssani omaa elämänpolkuasi seksuaalihistorian valossa ja pohtia sen merkityksiä. Pariterapiaan voi tulla kriisin yllättäessä tai jo aiemmin, vaikka kaikki olisi ihan hyvin. Kaikki keskustelut vastaanotolla ovat luottamuksellisia.
Seksuaaliterapiaan voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi tai kumppaniesi kanssa. Vastaanotollani voit kysyä kaikki arimmatkin kysymykset, eikä ole olemassa tyhmiä kysymyksiä.

Sinun ei tarvitse olla mitenkään valmis, ainoastaan tarvitset rohkeuden varata ajan minulle. Olet sydämellisesti tervetullut vastaanotolleni.

Seksuaalikasvatus

Seksuaalikasvatus on mahdollisuus tutkia seksuaalisuutta osana ihmisyyttä. Se antaa lapsille ja nuorille tärkeää tietoa omasta kehosta, turvataidoista ja seksuaalisuudesta, mikä suojaa heitä. Seksuaalikasvatuksella voidaan tukea kehoitsetunnon kehittymistä, mikä parantaa seksuaaliterveyttä nuoruus- ja aikuisiässä. Suunnittelen seksuaalikasvatustuokiot aina ikätasoon sopiviksi.

Voit tilata seksuaalikasvatusta esimerkiksi päiväkotiin, alakouluun, yläkouluun, lukioon, ammattikouluun, rippikouluun tai Prometheus-leirille. Seksuaalikasvatustuokiot rakentuvat tarpeidenne, lasten iän ja mahdollisen käyntimäärän mukaan. Pidän myös luentoja vanhempainilloissa sekä henkilökunnan koulutuksia. Halutessanne näistä voidaan koota paketti, joka tukee kasvatuskumppanuutta kodin sekä päiväkodin/ koulun välillä.

“Moni sekoittaa edelleen lasten ja aikuisten seksuaalisuuden keskenään, vaikka ne ovat ihan eri asia. Lapsella ei ole aikuisen kaltaista seksuaalista halua eikä toivetta kumppanista.”

-Puhu muru

“Muodostuuko seksuaalisuudesta lapselle iloinen vai häpeällinen asia on aikuisten vastuulla. ”

-Puhu Muru

Lähde tutkimusmatkalle!

Puhu Muru toimii oppaanasi.

info@puhumuru.fi