Puhu Muru Premium

Autan tyytymättömyyteen kyllästyneitä naisia kohti elämää, missä seksuaalisuudella on oma nautinnollinen, leikkisä paikkansa ja arvonsa sinun ehdoillasi. Muotit on tehty rikottaviksi ja minun ohjeillani sinä voit saavuttaa unelmasi vapaudesta olla juuri sinä.

Tuntuuko sinusta...

  • Tuntuuko sinusta, että et saa täysin kiinni mistä johtuu ettei seksuaalisuutesi ole sitä mitä toivoisit? Oletko valmis tutkimaan seksuaalihistoriaasi ja katsomaan elämääsi rehellisesti?
  • Onko sinulla suuret unelmat siitä millaista toivoisit seksuaalisuutesi olevan, muttet vielä tiedä miten saavutat sen? Haluatko selvittää nautintosi esteet ja muuttaa ajatus- sekä toimintamallejasi? Oppia puhumaan seksuaalisuudesta ja sanoittamaan toiveesi kumppanillesi / kumppaneillesi?
  • Kaipaatko tähän kaikkeen, ehkä elämäsi suurimpaan muutoksen terapeutin tuen, rohkaisun ja samalla valmentajan inspiroivan sparrauksen sekä selkeät ohjeet? Oletko valmis tekemään suuren muutoksen elämässäsi ja nauttimaan seksuaalisuudesta koko sen potentiaali voimanasi?

Oletko…

Puhu Muru Premiumissa yhdistyy innovatiivisella tavalla seksuaaliterapian, valmennuksen ja verkkokurssien parhaat puolet asiakkaan tarpeisiin räätälöitynä. Oman seksuaalisen potentiaalin lunastaminen on sinun käsissäsi minun tuen ja rohkaisun siivittäessä valmennustasi kohti unelmaasi. Kysymys kuuluu, oletko sinä valmis?

”Halvemmaksi terapia tulee kuin avioero.”

Jos vastasit kyllä ja et halua enää tyytyä vaan aiot muuttaa elämäsi suunnan Premium valmennukseni voi olla sinua varten. Lopullisen vastauksen saat varaamalla ajan konsultaationi, missä selvitämme yhdessä oletko sinä seuraava valmennettavani.

Puhu Muru Premium Valmennuksen sisältö

  • Puhu Muru Premium Nautinnon Askelmerkit, 90 min aloitusvalmennus
  • Puhu Muru Premium, 4 x 75 min valmennus
  • Puhu Muru Premium Tehtäväkirja
  • Puhu Muru verkkokurssit vapaassa käytössäsi valmennuksen ajan

Special:

Puhu Muru Premium Palveluohjaus. Paketin osana saat Puhu Murun suosittelemia ja validoimia palveluntarjoajia räätälöidysti sinun tarpeisiisi. 30 min, etäpalveluna. Pakettiin kuuluu kontaktointi, mutta ei toisen palveluntarjoajan palveluiden hinta.

Kiinnostuitko?

Neljä tärkeintä hyötyä

Säästät aikaa ja saat tuloksia nopeammin

Seksuaalisuuden haltuunotto tuo vapautta elämääsi

Perinteisestä terapiasta poikkeavat ratkaisut

Seksuaalisuus hyvinvointisi ytimessä

Konsultaatio

Jos olet valmis muutokseen, ota yhteyttä ja varaa aika henkilökohtaiseen konsultaation, jotta voin selvittää onko Puhu Muru Premium juuri oikea ratkaisu sinulle.

Konsultaatio etänä/ vastaanotolla Museokadulla, Helsingissä.

*Konsultaatio takaa sen, että Premium valmennus sopii varmasti sinulle. Mikäli päädymme kohdallasi Puhu Muru Premiumiin konsultaation hinta vähennetään paketin hinnasta.

Haluatko tietää lisää?

Lähde tutkimusmatkalle!

Puhu Muru toimii oppaanasi.

info@puhumuru.fi