Puhu Muru Akatemia

Puhu Muru verkkokurssit löytyvät jatkossa uudesta Puhu Muru Akatemiasta. Meilllä on oma verkkokurssialusta, jossa voit käydä kurssejamme omaan tahtiin ja seurata edistymistäsi. Julkaisemme vuoden 2022 aikana 4 verkkokurssia!

Lue lisää

Puhu Muru Premium

Autan tyytymättömyyteen kyllästyneitä ihmisiä kohti elämää, missä seksuaalisuudella on oma nautinnollinen, leikkisä paikkansa ja arvonsa sinun ehdoillasi. Muotit on tehty rikottaviksi ja minun ohjeillani sinä voit saavuttaa unelmasi vapaudesta olla juuri sinä.

Lue lisää

Some

Somessa minut tunnetaan @puhumuru instagramtilistäni, joka on täynnä elämää. Olen niin aito kuin kadulla vastaan kävellessä, mitä seuraajani rakastavat. Asiantuntijat laitetaan helposti hyvin tiukkaan muottiin, mutta siihen ei tarvitse suostua – enkä suostu! Nostan esiin elämän
nautintoja, taistelen tasa-arvon puolesta ja puhun asioista asioiden oikeilla nimillä. Tule mukaan seuramaan!

Lue lisää

Luennot & Koulutukset

Voit tilata minulta luennon esimerkiksi yrityksesi, kuntasi tai järjestösi tilaisuuteen. Seksuaalisuusteemaan kuuluu monenlaista, mikä vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin ja onnellisuuteen. Suunnittelen tarpeisiinne sopivan puheenvuoron, joka jää kuulijan mieleen positiivisena ja innostava kokemuksena, josta saa myös uutta tietoa.

Lue lisää

Retriitit

Tule retriitille nauttimaan omasta hetkestä: miettimään mitä sinulle kuuluu, miten koet itsesi naisena, mitä kohti olet menossa ja mistä unelmoit. Pääset puhumaan luottamuksellisessa ilmapiirissä seksuaalisuudesta ja kaikesta elämässäsi minun, sekä muiden retriittiläisten kanssa.

Lue lisää

Rakkausloma

Rakkausloma on Hotel Havenin uusi, pariskunnille suunniteltu elämys. Se tarjoaa tilaisuuden irtautua hetkeksi kahdestaan ja antautua yhdessä valituille nautinnoille. Mitään pakollista Rakkausloma ei sisällä – sen sisällön päätätte vain te kaksi. Kysymys kuuluu, mitä sinä ja kumppanisi kaipaatte juuri nyt?

Lue lisää