Seksuaaliterapia

Terapiatyössäni todistettujen ja testattujen prosessien avulla asiakkaani tutustuvat seksuaalisuuteensa, saavat puuttuvat tiedot seksuaalisuudestaan, tunnistavat omat nautinnon esteensä ajattelumalleistaan, kyseenalaistavat oppimansa uskomukset, oppivat puhumaan ja ilmaisemaan seksuaalisuuttaan, tunnistavat omat rajansa, löytävät omannäköisen seksuaalisuutensa sekä nautinnon itsestään.

Lue lisää

Puhu Muru Premium

Autan tyytymättömyyteen kyllästyneitä naisia kohti elämää, missä seksuaalisuudella on oma nautinnollinen, leikkisä paikkansa ja arvonsa sinun ehdoillasi. Muotit on tehty rikottaviksi ja minun ohjeillani sinä voit saavuttaa unelmasi vapaudesta olla juuri sinä.

Lue lisää

Rakkausloma

Rakkausloma on Hotel Havenin uusi, pariskunnille suunniteltu elämys. Se tarjoaa tilaisuuden irtautua hetkeksi kahdestaan ja antautua yhdessä valituille nautinnoille. Mitään pakollista Rakkausloma ei sisällä – sen sisällön päätätte vain te kaksi. Kysymys kuuluu, mitä sinä ja kumppanisi kaipaatte juuri nyt?

Lue lisää

Retriitit

Tule retriitille nauttimaan omasta hetkestä: miettimään mitä sinulle kuuluu, miten koet itsesi naisena, mitä kohti olet menossa ja mistä unelmoit. Pääset puhumaan luottamuksellisessa ilmapiirissä seksuaalisuudesta ja kaikesta elämässäsi minun, sekä muiden retriittiläisten kanssa.

Lue lisää

Verkkokurssit

Puhu Muru verkkokurssit löytyvät jatkossa uudesta Puhu Muru Akatemiasta. Meilllä on oma verkkokurssialusta, jossa voit käydä kurssejamme omaan tahtiin ja seurata edistymistäsi. Julkaisemme vuoden 2022 aikana 4 verkkokurssia!

Lue lisää

Luennot & Koulutukset

Voit tilata minulta luennon esimerkiksi yrityksesi, kuntasi tai järjestösi tilaisuuteen. Seksuaalisuusteemaan kuuluu monenlaista, mikä vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin ja onnellisuuteen. Suunnittelen tarpeisiinne sopivan puheenvuoron, joka jää kuulijan mieleen positiivisena ja innostava kokemuksena, josta saa myös uutta tietoa.

Lue lisää