Seksuaaliterapia

Mitä on seksuaaliterapia? Koska sinne voi mennä?

Seksuaaliterapiassa käsitellään seksuaalisuutta monipuolisesti, jokaisen asiakkaan tarpeet huomioiden. Tavoitteenani on tukea asiakkaan hyvinvointia, nähdä hänet kokonaisena omana itsenään ja lisätä voimavaroja hänen elämäänsä. Yleisimpiä syitä tulla seksuaaliterapia vastaanotolleni on haluttomuus, halujen eriparisuus, orgasmivaikeudet, seksuaalisiin mieltymyksiin liittyvät kysymykset, yksinäisyys ja toiveet vahvistaa omaa seksuaalista itseluottamusta.

Voit tulla seksuaaliterapiaan seksuaalisten haasteiden, pohdintojen tai mieltä painavien asioiden takia. Voit tutkia kanssani omaa elämänpolkuasi seksuaalihistorian valossa ja pohtia sen merkityksiä. Pariterapiaan voi tulla kriisin yllättäessä tai jo aiemmin, vaikka kaikki olisi ihan hyvin. Kaikki keskustelut vastaanotolla ovat luottamuksellisia.

Seksuaaliterapiaan voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi tai kumppaniesi kanssa. Vastaanotollani voit kysyä kaikki arimmatkin kysymykset, eikä ole olemassa tyhmiä kysymyksiä. Sinun ei tarvitse olla mitenkään valmis, ainoastaan tarvitset rohkeuden varata ajan minulle. Olet sydämellisesti tervetullut vastaanotolleni. <3

Ajanvaraukseeni pääset täältä.

  • Yksilöterapia (45 min) 120€ 
  • Yksilöterapia, nettiterapia (doxy/45 min) 120€ 
  • Pariterapia tai ryhmäterapia (75 min) 160€
  • Konsultaatio [Ammattilaiset] (60 min) 170€
Close