Seksuaaliterapiaa kotisohvalla!

Supersuosittu Nautinto on sinussa -verkkokurssi on nyt Puhu Muru Akatemiassa!

Haluatko nauttia enemmän?

Tuntuuko sinusta, että kaikki muut nauttivat seksistä, mutta sinä et? Kaikki muut saavat hekumallisia, taivaat räjäyttäviä multiorgasmeja, ja sinä mietit, että miten niitä oikein saa?

Nuoruuden poikaystäväni kanssa seksi päättyi siihen, että poikaystävä laukesi, mutta minä en. Pyysin häntä tuottamaan minullekin orgasmin, mutta hän ei suostunut. Tulistuin siitä ja runkkasin itselleni orgasmin hänen edessään. Poikaystävä järkyttyi “raivorunkkauksestani”. Vuosien varrella sorruin monta kertaa miellyttämiseen ja tyydyin huonoon seksiin. Juuri tässä kiteytyy naisen nautinnon unohtaminen ja vähättely, mikä on vaikuttanut sinuunkin. 

Kumppanien täytyy oppia ottamaan huomioon naisen nautinto. Ja naisten täytyy lopettaa miellyttäminen ja ottaa nautinto omiin käsiin. Nautinto on sinussa -verkkokurssi muuttaa seksielämäsi lopullisesti! 

❤️ -Marja

Nautinnon esteiden raivaus

Moni ei tunnista omia nautinnon esteitään ja kipuilee siksi turhaan.

Lupa nauttia

Väitti kuka tahansa sinulle mitä vain, tämän jälkeen tiedät, että nautinto kuuluu sinulle.

Seksikissasta jumalattareksi

Lopeta miellyttäminen ja ota nautinto omiin käsiin.

Suu auki

Älä tyydy ottamaan vastaan ihan hyvää, vaan sano mitä haluat.

Paras rakastajasi

Vaikein kysymys kumppanille on kysyä mistä sinä nautit.

Pandoran boxi

Seksuaalinen potentiaalisi on suunnaton nautinnon valtameri, ja olet kokenut siitä vasta murto-osan.

Ajatusleikki. Kuvittele, että olet seksuaaliterapiavastaanotollani…

Sinä olet nautintosi paras asiantuntija, mutta nautinto on silti hukassa tai kaipaat sitä lisää. Minä olen seksuaaliterapeuttina se, joka kysyy ne kysymykset, joita sinä et ole uskaltanut kysyä itseltäsi, tai et ole osannut edes ajatella.

Olen salapoliisin lailla tutkinut kanssasi mistä kiikastaa. Et ehkä ole vielä arvostanut riittävästi omaa nautintoasi tai et ole löytänyt sitä. Pohdimme yhdessä millaisissa hetkissä tai asioissa koet nautintoa. Annan sinulle ohjeita ja kysyn lisää, yhdessä voimme myös miettiä sopivia kotitehtäviä. Alat todennäköisesti kolmannen tai neljännen kerran jälkeen huomata muutoksia. Ehkä muutkin huomaavat, että jokin sinussa on muuttunut.

Ja sitten tulee se kerta, yleensä kymmenennen käynnin tienoilla, kun tulet luokseni, ja näen jo hymystäsi, että olet löytänyt sinussa olevan nautinnon.

Nyt tämä kaikki on sinulle tarjolla juuri siellä, missä oletkin. Ja minä kuljen rinnallasi verkkokurssilla, annan tehtäviä ja autan sinua matkallasi kohti nautintoasi.

Kenelle verkkokurssi on tarkoitettu?

 • Kaikille naisille, on se sitten sukupuoli joka sinulle on syntymässä määritetty, tai ei – oma määrittelysi ratkaisee.
 • Kumppaneille ja jokaiselle naisen nautinnosta kiinnostuneelle. 

Huom! Kurssilla viitataan ajoittain kumppaniin tai joissain kohdissa heterosuhteeseen, mutta verkkokurssista hyötyvät niin naisparit, monisuhteissa, avoimissa suhteissa tai sinkkuina elävät. Terapiavastaanotollani olen tottunut kohtaamaan seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kirjon. Minulle jokainen ihminen on samanarvoinen, ja hän itse määrittelee itsensä.

Saat kaiken tämän

 • Puhu Muru Akatemia -verkkokurssialusta
 • 6 jaksossa, yhteensä 16 osiota luentoja
 • Yhteensä 3 tuntia videovalmennusta
 • 30 tehtävää
 • Mobiilioptimoitu kurssi – opiskele missä & ja milloin haluat ja millä laitteella tahansa

KUINKA MUUT SEN KOKIVAT

Miksi tämä kurssi on niin tärkeä?

 • Jokaisella naisella on mahdollisuus nautintoon. Nautinnon tiellä saattaa olla esteitä, joita ei ole tunnistanut tai joita et ole vain onnistunut poistamaan. Mutta kaiken ytimessä on kysymys siitä, arvostatko sinä itse omaa nautintoasi? 
 • Nautinto on sinussa – verkkokurssi on kuin terapiavastaanotto kotisohvalla! Kurssilla vien sinut terapiavastaanotoltani tutuilla menetelmillä kohti hetkeä, jolloin oivallat sen, miten voit löytää oman nautintosi. Eikä kumppaniakaan unohdeta! Teidät huomioidaan yhdessä, ja kurssistani on hyötyä tietenkin jokaiselle, joka on kiinnostunut naisen nautinnosta. 
 • Puhuminen seksista ja seksuaalisuudesta kumppanin kanssa helpottuu kun saat puheenaiheet kurssilta, neutraalilta seksuaaliterapeutilta.

Suomen tunnetuin seksuaaliterapeutti Marja Kihlström

Kurssin ohjaajana toimii Marja Kihlström, erityistason seksuaaliterapeutti (NACS). Marja  tunnetaan myös suosittuna Puhu muru -somevaikuttajana, tietokirjailija, tv -hostina (Naked Attraction Suomi & Sex Tape Suomi) ja luennoitsijana. Arjessa vauhdista pitää huolta kolme lasta, koira Nuru ja ihana Muru.

Seksuaaliterapeutti

Luennoitsija & Kouluttaja

TV-Host

Somevaikuttaja & Kirjailija

Haluat nauttia enemmän!

14 päivän rahat takaisin TAKUU. Jos et ole tyytyväinen verkkokurssiin, saat rahat takaisin täysimääräisenä.

99 € / 30 päivää

Verkkokurssi 30 päiväksi!

Marja Kihlström on panonainen

Tässä podcast-jaksossa selviää, että Marja osaa olla vittumainen vaimo ja Mattia pitää puristaa välillä kuin tomaattipyretuubia. Miksi miesten kyyneleet ovat arvokkaampia? Ja naisten kyynelillä ei ole samaa painoarvoa? Miten laaja tunneskaala auttaa seksielämässä ja miksi mies ei lopeta aktia, vaikka nainen makaa kuin lahna? Miksi naisten on edelleen vaikea vaatia nautintoa itselleen? Ja miten ihmeessä kotitöistä ja puhumisen tärkeydestä jaksetaan jauhaa, mutta ei “viidestä vinkistä”, joilla takuuvarmasti saavutat orgasmin? Miksi naiset haluavat aina selvitää asioita keskellä yötä?

Kuuntele podcast!

Mitä opin verkkokurssilla?

 • Tutustun omaan seksuaalisuuteeni ja seksuaalihistoriaani. 
 • Tunnistan nautintoni esteitä ja opin tarkastelemaan niitä uusista näkökulmista. 
 • Saan työkaluja parempaan kommunikaatioon kumppanini tai kumppanieni kanssa.
 • Ymmärrys seksuaalisuudesta elämänmittaisena matkana alkaa hahmottua ja haasteiden sijaan opin näkemään ne mahdollisuuksina. 
 • Mikä tärkeintä, opin ymmärtämään, miten arvokas nautintoni on!

Haluat nauttia enemmän!

14 päivän rahat takaisin TAKUU. Jos et ole tyytyväinen verkkokurssiin, saat rahat takaisin täysimääräisenä.

99 € / 30 päivää

Verkkokurssi 30 päiväksi!

Puhu Muru Akatemia ja kurssin käytänteet

Verkkokurssin saat heti käyttöösi ja se on käytössäsi 30 päivän ajan. Kurssin voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä, siinä ei ole pakollista katselurakennetta, eikä tiettyyn aikatauluun sidottuja osioita.

Saat sähköpostiisi kuitin ostoksesta. Saat myös viestin, joka sisältää linkin salasanan asettamiseksi. Ostotapahtuman yhteydessä kirjaamasi sähköposti rekisteröidään Puhu Muru Akatemiaan ja kurssin sinulle luodaan tunnus, joka odottaa vain salasanan päivittämistä.

Puhu Muru Akatemian Oma tili -kohdasta löydät kaikki käynnissä olevat verkkokurssisi. 

Kaikissa Puhu Muru Akatemiaa ja verkkokurssejamme koskevissa kysymyksissä voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen: info@puhumuru.fi.

Kaipaatko räätälöityä valmennusta?

Kysy lisää sähköpostitse.

info@puhumuru.fi