Kirjat

Pannaan menemään – Kaksi tarinaa rakkaudesta

Marja Kihlström, Sami Minkkinen

Kustannusosakeyhtiö Kosmos 2017

Pannaan menemään – Kaksi tarinaa rakkaudesta – kirjassaan seksuaaliterapeutti Marja Kihlström ja parisuhdebloggaaja Sami Minkkinen käyvät tarkasti ja avoimesti läpi ihmisen seksuaalista kehitystä vauvaiästä aikuisuuteen.

Miten lapsuuden kokemukset vaikuttavat aikuisiän seksuaalisuuteen? Mitekä ovat teini-iän kompastuskivet seksuaalisuuden kehityksessä? Kuinka reagoida, kun seksipuuhissa pääsee pieru? Miten löytää halua ja aikaa seksille ruuhkavuosien keskellä? Kuinka rakastua aikuisena vielä omaan kehon jokaiseen poimuun ja muhkuraan niin palavasti, että seksistä nauttii entistä enemmän?

Kirjoittajakaksikko kuvaa liikuttavan henkilökohtaisten elämäntarinoidensa kautta, kuinka yksilön kehityksessä monet erinäköiset ja – kokoiset palaset rakentavat yhdessä seksuaalisuutta ja sen kokemista. Kirjan teoriaosuuksissa Marja Kihlström avaa eri kehitysvaiheiden, ihmissuhteiden ja totta kai myös hyvien ja huonojen seksikokemusten merkitystä yksilön seksuaalisen kehityksen kannalta. Kirja antaa ohjeita siihen, miten jokainen voi tarkastella omaa seksuaalisuuttaan. Kirja on saanut Sexpo-säätiön suosituksen ja sopii myös ammattilaisten käyttöön.

HUOM! Maaliskuun 2017 loppuun mennessä tilanneet saavat kirjan nimmareilla!

Osta kirja tästä: Adlibris

Sami Minkkinen ja Marja Kihlström.

Close