Verkkokurssi

Mitä verkkokurssissani tapahtuu

Ajatusleikki. Kuvittele, että olet minun seksuaaliterapiavastaanotollani: Sinä olet nautintosi paras asiantuntija, mutta nautinto on silti hukassa tai kaipaat sitä lisää. Minä olen seksuaaliterapeuttina se, joka kysyy ne kysymykset, joita sinä et ole uskaltanut kysyä itseltä tai et ole osannut edes ajatella. Olen salapoliisin lailla tutkinut kanssasi, mistä kiikastaa. Et ehkä ole vielä arvostanut riittävästi omaa nautintoasi tai et ole löytänyt sitä. Pohdimme yhdessä millaisissa hetkissä tai asioissa koet nautintoa. Annan sinulle ohjeita ja kysyn lisää, yhdessä voimme myös miettiä sopivia kotitehtäviä. Alat todennäköisesti kolmannen tai neljännen kerran jälkeen huomata muutoksia. Ehkä muutkin huomaavat, että jokin sinussa on muuttunut. Ja sitten tulee se kerta, yleensä kymmenennen käynnin tienoilla, kun tulet luokseni, ja näen jo hymystäsi, että olet löytänyt sinussa olevan nautinnon.

Nyt tämä kaikki on sinulle tarjolla juuri siellä, missä oletkin. Ja minä kuljen rinnallasi verkkokurssilla, annan tehtäviä ja autan sinua matkallasi kohti nautintoasi.

Verkkokurssi sisältää:

 • 3 tuntia 20 minuuttia videomateriaalia
 • 30 tehtävää
 • Videomateriaalit
 • Kirjallinen materiaali
 • Saat koko kurssin käyttöösi 90 päiväksi aktivointihetkestä alkaen (ostohetki ei aktivoi kurssia)
 • Mobiilioptimoitu kurssi – opiskele missä haluat ja millä laitteella tahansa.

280 €

Maksutavat: verkkomaksu, korttimaksu
tai osamaksu 3 erässä

Miksi tämä verkkokurssi on niin tärkeä

Jokaisella naisella on mahdollisuus nautintoon. Nautinnon tiellä saattaa olla esteitä, joita ei ole tunnistanut tai joita et ole vain onnistunut poistamaan. Mutta kaiken ytimessä on kysymys siitä, arvostatko sinä itse omaa nautintoasi? Nautinto on sinussa – verkkokurssin avulla vien sinut terapiavastaanotoltani tutuilla menetelmillä kohti hetkeä, jolloin oivallat sen, miten voit löytää oman nautintosi. Eikä kumppaniakaan unohdeta! Teidät huomioidaan yhdessä, ja kurssistani on hyötyä tietenkin jokaiselle, joka on kiinnostunut naisen nautinnosta.  

Kenelle verkkokurssi on tarkoitettu

Tämä verkkokurssi on kaikille naisille, on se sitten sukupuoli joka sinulle on syntymässä määritetty, tai ei – oma määrittelysi ratkaisee, sekä heidän kumppaneilleen ja jokaiselle naisen nautinnosta kiinnostuneelle. Kurssilla viitataan ajoittain kumppaniin tai joissain kohdissa heterosuhteeseen, mutta verkkokurssista hyötyvät niin naisparit, monisuhteissa, avoimissa suhteissa tai sinkkuina elävät. Terapiavastaanotollani olen tottunut kohtaamaan seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden kirjon. Minulle jokainen ihminen on samanarvoinen, ja hän itse määrittelee itsensä.

Mitä opin verkkokurssista

Tutustun omaan seksuaalisuuteeni ja seksuaalihistoriaani. Tunnistan nautintoni esteitä ja opin tarkastelemaan niitä uusista näkökulmista. Saan työkaluja parempaan kommunikaatioon kumppanini tai kumppanieni kanssa. Ymmärrys seksuaalisuudesta elämänmittaisena matkana alkaa hahmottua ja haasteiden sijaan opin näkemään ne mahdollisuuksina. Mikä tärkeintä, opit ymmärtämään, miten arvokas sinun nautintosi on. <3

Mitä saan verkkokurssista

Verkkokurssi sisältää 3 tuntia ja 20 minuuttia opetusmateriaalia videomuodossa. Opetusmateriaali koostuu luennoista sekä tehtävistä. Pääsääntöisesti tehtävät ovat videomuodossa, lisänä on muutama kirjallinen tehtävä.

Miten verkkokurssi suoritetaan

Verkkokurssin saat heti käyttöösi, ja se on aktivointipäivästä alkaen voimassa 3 kuukautta (ei siis ostopäivästä). Kurssin voi suorittaa haluamassaan järjestyksessä, siinä ei ole pakollista katselurakennetta eikä tiettyyn aikatauluun sidottuja osioita.

Miltä verkkokurssi näyttää

Voit tutustua kurssimateriaaliin alla olevista klipeistä, joissa on lyhyitä otteita kurssin sisällöstä.

Näyte luennosta

Näyte tehtävistä

Nautinto on sinussa-verkkokurssi

Verkkokurssi sisältää:

 • 3 tuntia 20 minuuttia videomateriaalia
 • 30 tehtävää
 • Videomateriaalit
 • Kirjallinen materiaali
 • Saat koko kurssin käyttöösi 90 päiväksi aktivointihetkestä alkaen (ostohetki ei aktivoi kurssia)
 • Mobiilioptimoitu kurssi – opiskele missä haluat ja millä laitteella tahansa.

Milloin vain. Missä vain. Omaan tahtiin.

280 €

Maksutavat: verkkomaksu, korttimaksu
tai osamaksu 3 erässä

Esittely

Marja Kihlström on Suomen tunnetuin erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), tv-tuttu Sex Tape Suomen ja Naked Attraction Suomen host & terapeutti, naisten nautintoa käsittelevien tietokirjojen Iso O – matkaopas huipulle (2018) ja Iso O – harjoituskirja (2019) sekä Oikeilla nimillä – seksuaalikasvatusta aikuisille (2020) kirjoittaja, tunnettu somevaikuttaja @puhumuru, Puhu Muru podcastin host, luennoitsija ja kouluttaja.
Close